Horecava schuift door naar het voorjaar

Vergeer Holland Cheese


Kort gezegd maken wij geen kaas, maar zijn we specialist in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas voor klanten binnen Nederland, maar ook in het buitenland. We zijn een kaasleverancier. Dit doen we voor zowel natuurkaas als foliekaas en voor vele verschillende heerlijke soorten zoals de populaire Gouda, Edam, Maasdam, maar ook de uitgesproken Emmental, zachte Mozzarella, pittige Cheddar en de bijzondere Mimolette. Daarnaast verwerken we ook speciaalkazen zoals komijn, sambal en tuinkruiden en kazen van 20+ tot 40+. Voor ieder wat wils dus!

We staan bekend om onze diversiteit aan verpakkingen en ons brede assortiment porties kaas. Lees daar meer over bij onze producten. Onze klanten bevinden zich binnen verschillende marktsegmenten in de kaasbranche: retail, foodservice én industrie. Lees hier meer over bij markten. Binnen deze markten is de vraag zeer divers. Wij luisteren goed naar iedere klant en denken mee over de realisatie van hun vraag. Ook als u specifieke wensen heeft, kunt u bij ons terecht.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Vergeer Holland Cheese

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!