Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Vergeer Holland Cheese


Kort gezegd maken wij geen kaas, maar zijn we specialist in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas voor klanten binnen Nederland, maar ook in het buitenland. We zijn een kaasleverancier. Dit doen we voor zowel natuurkaas als foliekaas en voor vele verschillende heerlijke soorten zoals de populaire Gouda, Edam, Maasdam, maar ook de uitgesproken Emmental, zachte Mozzarella, pittige Cheddar en de bijzondere Mimolette. Daarnaast verwerken we ook speciaalkazen zoals komijn, sambal en tuinkruiden en kazen van 20+ tot 40+. Voor ieder wat wils dus!

We staan bekend om onze diversiteit aan verpakkingen en ons brede assortiment porties kaas. Lees daar meer over bij onze producten. Onze klanten bevinden zich binnen verschillende marktsegmenten in de kaasbranche: retail, foodservice én industrie. Lees hier meer over bij markten. Binnen deze markten is de vraag zeer divers. Wij luisteren goed naar iedere klant en denken mee over de realisatie van hun vraag. Ook als u specifieke wensen heeft, kunt u bij ons terecht.


Neem contact op met Vergeer Holland Cheese

Berichten van Vergeer Holland CheeseNog geen berichten gepost door Vergeer Holland Cheese

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht