Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

VCHO Vereniging Chinese Horeca Ondernemers


Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) is de grootste brancheorganisatie voor Chinese horecaondernemers in Nederland. Ons doel is de specifieke belangen van de Aziatische horecaondernemers optimaal te behartigen. Door lobby, samenwerking, voorlichting en financiële ledenvoordelen behartigt VCHO zowel materiële als immateriële belangen van de Aziatische horecasector.

VCHO is opgericht in 2012 en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste werkgeversorganisatie voor Aziatische horecaondernemers in Nederland. Onze leden zijn Aziatische horecaondernemers met uiteenlopende horecabedrijven, zoals restaurants, cafetaria’s en hotels.

Het bestuur van VCHO beschikt over jarenlange ervaring en veel uitgebreide, maar vooral specifieke kennis van de horecabranche. Bovendien is het bestuur al jarenlang een gewaardeerde gesprekspartner van overheidsinstanties, zoals de Belastingdienst, het UWV en de NVWA.

VCHO wordt daarnaast versterkt door een zeer solide en betrouwbaar team. Behalve leden ondersteunen en hen voorzien van advies, is het team continue bezig trends en ontwikkelingen in de horecabranche te volgen en deze voor te leggen aan leden door middel van nieuwsbrieven, evenementen en sociale media.

Waarom VCHO?

  • Specifieke belangenbehartiging:
  • Voor zowel individueel als collectief belang.
  • Gratis eerstelijns advies:
  • Over diverse ondernemersonderwerpen, zowel in het Nederlands als in het Chinees (Mandarijn/Kantonees).
  • Veel financiële ledenvoordelen:
  • Het kan u meer dan €1.000,- besparing opleveren.
  • Deskundige juridische en fiscale ondersteuning:
  • In samenwerking met ervaren advocatenkantoren en fiscale juristen, biedt VCHO haar leden uitstekende juridische en fiscale ondersteuning.

Neem contact op met VCHO Vereniging Chinese Horeca Ondernemers

Berichten van VCHO Vereniging Chinese Horeca OndernemersNog geen berichten gepost door VCHO Vereniging Chinese Horeca Ondernemers

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht