Verel Interiors


DENKEN. DURVEN. DOEN.

Sinds 2004 staat Verel voor het bouwen en versterken van merken door het maken van stands en interieurs. Dat doen we voor bedrijven, retail en horeca. Onze aanpak is gebaseerd op Denken Durven Doen. Ons deskundig team denkt mee en ontwerpt, durft kritische vragen te stellen en met eigenzinnige en duurzame oplossingen te komen. We maken het, binnen de tijd die we met elkaar afspreken.

We combineren de ervaringen die we hebben in de internationale standbouw met ontwerpkracht en vakmanschap voor het bouwen van interieurs. Daarom zijn we de perfecte partner voor de totale realisatie van een Experience Center of het binnen zeer korte tijd ombouwen van een horecabedrijf, kantoor of winkel. Daarvoor hebben we de kennis, kunde en mensen in (eigen) huis: van ontwerp tot en met montage en productie. Daar zijn we sterk in.

Contactinformatie
info@verel.org
https://www.verel.org/


Neem contact op met Verel Interiors

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!