Horecava schuift door naar het voorjaar

Verdi Koffiegroep


Het begon met Carmen. Een temperamentvol koffiemerk vernoemd naar de passievolle opera van Guiseppe Verdi.

Sindsdien is ons bedrijf flink gegroeid en is onze merkenportfolio uitgebreid. Naast Carmen voeren we onder andere het exclusieve espressomerk Brizio en de authentieke melanges van Canal Coffee Co en Hollandsche Branders. Maar ook aan de bewuste klant wordt gedacht door middel van de Fairtrade thee van Valley Tea by Verdi en de koffielabels Bio Naturale en Organic by Verdi, die beiden geheel biologisch en Fairtrade zijn.

Als Verdi Koffiegroep benadrukken we deze veelzijdigheid en blijven we trouw aan de opera waarmee het allemaal ooit begon. Naast ons koffieassortiment levert onze Espresso Service Dienst passende espressomachines met de bijbehorende service en onderhoud. Een uniek totaalconcept, compleet van machine tot kopje koffie.”


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Verdi Koffiegroep

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!