Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Veldt’s Pannenkoeken


In dit mooie familiebedrijf produceren wij onze producten met uiterste zorg en vakmanschap. Pannenkoeken, Poffertjes, crêpes en wafels bakken is een vak, daarom doen wij dit voor u, al sedert 1987.

Dat pannenkoeken en poffertjes tegenwoordig een populair artikel voor de Horeca, Catering, Institutionele markt enz. is geworden, is voor u waarschijnlijk geen nieuws. U, als ondernemer, zult vast wel weten dat niet ieder bedrijf over de juiste ingrediënten en tijd beschikt om tussen de normale gang van zaken deze vraag te kunnen beantwoorden.

Veldt’s Pannenkoeken heeft gemeend hierop in te moeten spelen. Na uitgebreid testen hebben wij een uitgekiend systeem ontwikkeld, welke u de gelegenheid biedt op elk moment over kant en klare ambachtelijk gebakken pannenkoeken te kunnen beschikken, welke vrij zijn van geur-, kleur- en smaakstoffen. Een eenvoudige en snelle bereiding zo uit de diepvries in: magnetron, oven, koekenpan, bakplaat enz. In diepvries bij -18°C 12 maanden houdbaar zijn en de levering via uw eigen diepvries groothandel.


Neem contact op met Veldt’s Pannenkoeken

Berichten van Veldt’s PannenkoekenNog geen berichten gepost door Veldt’s Pannenkoeken

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht