Veilig Verkeer Nederland


Veilig Verkeer Nederland is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 85 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Wij zorgen ervoor dat mensen zich bewust zijn van het feit dat iedereen verkeersdeelnemer is en dat iedereen makkelijk een steentje kan bijdragen aan een veiliger verkeer. Dat kan bijvoorbeeld door je als vrijwilliger in te zetten, door ons werk te steunen met een donatie en natuurlijk door je als verkeersdeelnemer veilig te gedragen.

Onze aanpak

Veilig Verkeer Nederland gelooft dat we mensen betrokken moeten houden bij verkeersveiligheid. Wij bundelen krachten van verkeersdeelnemers, overheden, bedrijven en duizenden vrijwilligers. Samen maken we ons verkeer veiliger.

Wij activeren mensen en organisaties om zich in te zetten voor de verkeersveiligheid in ons land. Wij ontwikkelen educatieve programma’s en campagnes om weggebruikers bewust te maken van hun gedrag in het verkeer. Onder het motto ‘Meedoen is makkelijk’ laten wij iedereen zien dat het heel makkelijk is om een bijdrage te leveren aan meer verkeersveiligheid.


Neem contact op met Veilig Verkeer Nederland

Berichten van Veilig Verkeer NederlandNog geen berichten gepost door Veilig Verkeer Nederland

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht