VEGA Nederland B.V.


Er is meer dan één reden om op VEGA te vertrouwen!

HET GEHEEL ZIEN

De gastronomie en hotellerie zijn een zeer complexe branche. Vele factoren moeten tegelijkertijd samenkomen om een passend totaalplaatje te kunnen presenteren. Dat vraagt om trefzekerheid in stijlkeuzes en het denken in praktische oplossingen. VEGA ondersteunt u bij deze processen met de juiste vernieuwende ideeën en een breed assortiment dat aan alles denkt.

DE DETAILS VERBETEREN

Het is de onverwachte kleine vreugde aan een product of service die uw klanten echt enthousiast maken. Daarom optimeren wij de functie, de combinatiemogelijkheden, de duurzaamheid en verbeteren continu onze designs. Vele kleine stapjes naar het grote doel: uw werk te verlichten, zodat u zich op de gasten kunt concentreren.

AAN ONSZELF TROUW BLIJVEN

Extreme toewijding is de enige juiste maat der dingen als iets echt belangrijk is. Als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze beproefde service gaat, dan wijken we daarom geen millimeter van onze lijn af: 100% betrouwbaarheid. Mocht dit een keer niet het geval zijn, vertel het ons.

NIEUWE WEGEN ONTDEKKEN

Onze visie is: VEGA is daar, waar u bent! Wij willen graag dat u ons praktisch op elk moment, van waar dan ook en over elk kanaal kunt bereiken. Daarom ontwikkelen we niet alleen onze producten steeds verder, we werken ook continu aan onze services.

VEGA is niet alleen een van de leidende horeca compleetaanbieders van Europa, maar waarschijnlijk ook de beste horeca-inspiratiebron. Profiteer van onze jarenlange ervaring en van de vele aantrekkelijke voordelen!

Contactinformatie
klantenservice@vega-direct.com
https://www.vega-direct.com/nl-nl/


Neem contact op met VEGA Nederland B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!