Veenhuizen Koeltechniek


Het Veenhuizen-DNA

De Veenhuizen groep is dé specialist in warmte en koude technieken. Alles in huis om onze klanten volledig te ontzorgen. Zo zijn wij hét overall Servicebedrijf. Door ervaring weten wij wat de wensen van onze klanten zijn, wij denken vroeg én integraal in de processen mee. Zo zijn wij in staat om invulling van turnkey-projecten te realiseren. Uniek is onze ’control room’, waar we 24/7 monitoren en realtime schakelen met onze monteurs in Europa en ver daarbuiten. Razendsnel en dynamisch. Als familiebedrijf kennen wij de waarden van betrouwbaar ondernemen. Wij gaan voor de lange termijn. Naast onze loyaliteit geloven wij in de kracht van samenwerken. Met open mind sparren wij graag met onze partners om te kijken waar gezamenlijke kansen liggen, toetsen wij nieuwe ideeën en luisteren naar frisse suggesties. Wij geven onze teamleden de kans mee te groeien met ons bedrijf. We sturen aan op zelfontplooiing van onze leden en werken samen continu aan verbetering van alle processen.


Neem contact op met Veenhuizen Koeltechniek

Berichten van Veenhuizen KoeltechniekNog geen berichten gepost door Veenhuizen Koeltechniek

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht