Horecava schuift door naar het voorjaar

Veenhuizen Koeltechniek


Het Veenhuizen-DNA

De Veenhuizen groep is dé specialist in warmte en koude technieken. Alles in huis om onze klanten volledig te ontzorgen. Zo zijn wij hét overall Servicebedrijf. Door ervaring weten wij wat de wensen van onze klanten zijn, wij denken vroeg én integraal in de processen mee. Zo zijn wij in staat om invulling van turnkey-projecten te realiseren. Uniek is onze ’control room’, waar we 24/7 monitoren en realtime schakelen met onze monteurs in Europa en ver daarbuiten. Razendsnel en dynamisch. Als familiebedrijf kennen wij de waarden van betrouwbaar ondernemen. Wij gaan voor de lange termijn. Naast onze loyaliteit geloven wij in de kracht van samenwerken. Met open mind sparren wij graag met onze partners om te kijken waar gezamenlijke kansen liggen, toetsen wij nieuwe ideeën en luisteren naar frisse suggesties. Wij geven onze teamleden de kans mee te groeien met ons bedrijf. We sturen aan op zelfontplooiing van onze leden en werken samen continu aan verbetering van alle processen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Veenhuizen Koeltechniek

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!