Vattenfall Sales Nederland N.V.


Ongeveer twee miljoen huishoudens in Nederland nemen energie bij ons af. En ook bedrijven en de overheid voorzien we van energie. We zitten door heel Nederland, met ons hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Arnhem en Alkmaar. Met z’n allen werken we elke dag aan onze missie: fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie.

Fossielvrij leven binnen één generatie

Op dit moment is er nog niet genoeg groene stroom in Nederland voor alle huishoudens, bedrijven, scholen, ziekenhuizen en overheden. Maar we zien talloze mogelijkheden om daar verandering in te brengen. Samen met onze partners bouwen we zonneparken, windparken en investeren we op allerlei manieren in meer duurzame energie en minder CO2-uitstoot. Zo komt fossielvrij leven elke dag een stukje dichterbij. Meer over onze omzet en missie lees je op onze corporate website.

Zo doen we dat

Natuurlijk wekken we stroom op uit zon-, water- en wind. Maar we doen nog veel meer. We gebruiken bijvoorbeeld restwarmte uit de haven om huizen te verwarmen. Met onze GreenBattery leveren we groene stroom op plekken waar geen elektriciteitsnet is. En met ons netwerk van laadpalen zorgen we dat elektrisch rijden voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wordt.

Tegelijkertijd zorgen we dat we minder energie gebruiken. Bijvoorbeeld door mensen persoonlijke bespaartips te geven met onze energiescans. En door met ondernemers mee te denken over energiebesparende maatregelen.


Berichten van Vattenfall Sales Nederland N.V.Nog geen berichten gepost door Vattenfall Sales Nederland N.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht