Vandemoortele Nederland B.V.


SHAPING A TASTY FUTURE

Vandemoortele is al vanaf de oprichting een familiebedrijf uit België. Al sinds 1899 hebben we passie voor voeding. Vandemoortele heeft twee divisies; ‘bakkerijproducten’ en ‘margarines, culinaire oliën en vetten’. Onze focus is gericht op professionals en retailers. Daarnaast brengen we ook een aantal consumentenmerken in margarines, culinaire oliën en frituuroliën op de markt.

ONLINE VANDEMOORTELE BEURSPAGINA 2021

Helaas kan je niet fysiek naar onze stand komen, maar online wel! Daarom inspireren we je graag via deze speciale digitale beurspagina, zodat je op de hoogte bent van onze laatste innovaties. Naast tal van nieuwe producten, hebben we ook speciale kortingsacties voor jou, net zoals op de Horecava.

Ben je benieuwd naar de nieuwe introducties en acties?
Neem dan een kijkje op de website van Vandemoortele.

Producent van bakkerij producten en frituurvet

Vandemoortele is een Belgisch familiebedrijf welke kwalitatief hoogstaande voedingsproducten produceert en verkoopt. Met diepvriesbakkerijproducten en margarines & frituurvetten richt Vandemoortele zich hoofdzakelijk op de professionele gebruikers (B2B). Met 35 productielocaties en ruim 5000 personeelsleden is Vandemoortele actief in de hele wereld.

Contactinformatie

Handelsweg 1
3899 AA Zeewolde
Nederland

+31365229712
receptiezeewolde@vandemoortele.com
https://vandemoortele.com/nl-nl


Neem contact op met Vandemoortele Nederland B.V.

Berichten van Vandemoortele Nederland B.V.
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!