Van Osch Snacks bv


DE SMAAK TE PAKKEN

Het in 1981 in Zaltbommel opgerichte Van Osch Snacks heeft in de laatste jaren een forse groei doorgemaakt. Als toonaangevend producent en leverancier van gehaktproducten, vers gehakt, vleesbereidingen en saus bieden wij een breed assortiment. Van Osch Snacks levert louter eerlijke en veilige producten, samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Alle producten worden gemaakt uit natuurlijke ingrediënten en worden met de grootste zorg bereid.

Gehakt- en vleessnacks

De producten kunnen als onderdeel van een maaltijd worden genuttigd, maar ook de combinatie met een broodje is zeer geslaagd. Vooral voor de bedrijfsrestauratieve catering kunt u denken aan onze speciaal ontwikkelde Stokburger®, Spek Snek® en de Gehaktrol.

Horecagroothandels

Een goede prijsstelling en logistiek zorgen daarnaast voor een probleemloze levering van een perfect product. De producten worden diepvries aangeleverd en zijn verkrijgbaar via uw horeca groothandels. Uiteraard staat voedselveiligheid bij Van Osch Snacks hoog in het vaandel. Het gehele productieproces voldoet aan de fscc 22000 richtlijnen, waarbinnen HACCP geïntegreerd is.

Contactinformatie
info@vanosch-bv.nl
http://www.vanosch-bv.nl/


Neem contact op met Van Osch Snacks bv

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!