Van Oordt The Portion Company 


Specialist in portieverpakkingen

Gedreven door de meerwaarde van onze producten produceert en vermarkt Van Oordt sinds 1734 food portieverpakkingen. Dit doen wij voor nationale en internationale klanten in foodservice, foodretail en foodindustrie. Wij produceren onder andere suikersticks en -zakjes en verpakte koekjes en chocolaatjes. Maar ook broodbeleg in cups, sauzen en specerijen in sticks en nog vele andere producten.Van Oordt verkoopt portieverpakkingen aan een breed klantenscala met een uniek breed portfolio onder eigen label of merken van derden. Op het gebied van Private Label weten wij tevens iedereen compleet te ontzorgen. Binnen de foodindustrie, -service of -retail kan iedereen bij ons terecht voor  gedegen advies op het gebied van portieverpakkingen.

Bij Van Oordt The Portion Company staat een klein product centraal. Een product dat iedereen, vrijwel iedere dag weleens tegenkomt. Toch heeft dit kleine product een grote toegevoegde waarde als het gaat om beleving, hygiëne, efficiency, gemak en communicatie: de portieverpakking!

Portieverpakkingen Van Oordt

Inmiddels is Van Oordt The Portion Company één van de grootste producenten van portieverpakkingen binnen Europa. Eigen drukkerijen, een arsenaal aan verpakkingsmachines én een flinke dosis gezond ondernemerschap hebben hiervoor gezorgd. Mede dankzij een sterk distributienetwerk, nationaal en internationaal, kunnen wij vele markten bedienen.

Uw product in een portieverpakking: doe de Smart Switch!

In tijden waarin hygiëne zeer belangrijk is, is een portieverpakking overal inzetbaar. Uw product in grootverpakking vervangen door een portieverpakking? Doe hier de Smart Switch!

Wilt u meer weten? Vul in dit geval het online contactformulier. Wij nemen graag contact met u op.

Groot producent in een klein product met een grote toegevoegde waarde!

Contactinformatie
marketing@oordt.com
https://www.portieverpakkingen.nl/


Neem contact op met Van Oordt The Portion Company 

Berichten van Van Oordt The Portion Company 
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!