Van Lint B.V.


Toonaangevend in de boomkwekerijsector

Kwekerij Van Lint is begin jaren vijftig gestart als eenmanszaak in Boskoop. Na het overlijden van vader Van Lint begin jaren tachtig heeft René van Lint het bedrijf overgenomen. René droomde van een goed geoutilleerd bedrijf dat na een aantal jaren één van de meest toonaangevende bedrijven zou zijn. René is zich gaan specialiseren en heeft het bedrijf met vallen en opstaan laten uitgroeien tot het huidige Van Lint BV. De kwekerij is uitgegroeid tot een modern, geautomatiseerd bedrijf met diverse locaties in Boskoop. In totaal heeft Van Lint 15 ha in productie. Op het bedrijf aan de Insteek ligt de nadruk op het kweken van visueel aantrekkelijke boomkwekerijartikelen in met name C2.

Assortiment

Van Lint beantwoordt aan de toenemende vraag naar visueel aantrekkelijke boomkwekerijproducten voor de tuin, het terras en het balkon. Naast het kweken van een breed assortiment vaste planten hebben wij ons toegelegd op het verhandelen van grote partijen (acties) en het aantrekkelijk verpakken van tuin- en kamerplanten. Van Lint levert op basis van uw wensen, in overleg en op het tijdstip en de wijze die u het beste uitkomen.

Totale assortiment

Naast het kweken houdt Van Lint zich bezig met de handel in boomkwekerijproducten. Door de aanwezige kennis en de goede contacten in Boskoop is het mogelijk om een compleet assortiment te leveren. Bestellingen worden geleverd conform de wensen van de klant.

Vaste Planten

Van Lint is gespecialiseerd in het snel kunnen leveren van visueel aantrekkelijke boomkwekerijproducten. Vooral in de maanden mei, juni en juli, de periode dat onze klanten de producten meteen kunnen verkopen. De producten zijn bijzonder geschikt voor de impulsmarkt; de planten zien er zo mooi uit dat de consument ze niet kan laten staan.

Diverse arrangementen

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van een uitgebreid assortiment opgemaakte plantenbakjes, manden, potten e.d. Dit kunnen wij leveren in verschillende prijsklasse. Ook werken wij veel met thema’s te denken aan Pasen, Valentijnsdag, Moederdag e.d

Kerstarrangementen

Hierbij presenteren wij als Van Lint X-Mas&More B.V. onze trendy en modern uitziende kerst-arrangementen, zorgvuldig en met passie voor u gecreeerd. Wij kunnen onze kerst-arrangementen leveren op een tijdstip en wijze wat u het beste schikt, wel vragen wij u kennis te nemen van onze leveringsvoorwaarden welke vermeld staan achterin de catalogus, op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat de leveringen voor u zo flexibel en efficient mogelijk verlopen.

Van Lint levert aan handelaren, veilingen, bouwmarkten, tuincentra en winkelketens. Elke bestelling wordt met zorg en aandacht en conform afspraak geleverd. Zo nodig wordt deze binnen 24 uur verwerkt en geleverd. De klant heeft keuze uit diverse potmaten, etiketten en verpakkingen.

Contactinformatie
info@vanlint.nl
http://vanlint.nl/


Neem contact op met Van Lint B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!