Van Helden Relatiegeschenken


Ruim 50 jaar Van Helden: een verhaal van trots en passie

Al meer dan 50 jaar maken we onze klanten bekend met promotionele artikelen en relatiegeschenken. Het kleine familiebedrijf van toen is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt. Maar nog altijd zijn we een familiebedrijf in hart en nieren. Want hoe groot we inmiddels ook zijn: onze traditionele en belangrijkste drijfveren trots en passie worden nu gedragen door onze 150 medewerkers. Niet gek natuurlijk, met zo’n unieke collectie!

Onze trots: alles in eigen huis

Iets waar we trots op zijn: we hebben álles in eigen huis. Naast onze showrooms (in Tiel, Rotterdam en Turnhout) hebben we state-of-the-art drukkerijen en een modern magazijn. Daardoor zijn we minder afhankelijk van anderen en kunnen we razendsnel schakelen. Ook dat is al sinds het begin één van onze grote krachten. We werken daarnaast met betrokken en deskundige professionals, die begrijpen hoe ze je het beste van dienst kunnen zijn.

Onze collectie: inspirerend en groots

Het begon ooit met de pen. Een product waar we nog altijd trots op zijn, want het is nog steeds ons meest verkochte product. Maar het is niet bij pennen gebleven, ons aanbod is in 50 jaar uitgegroeid tot een inspirerende en grootse collectie. Met onze eigen import en premium merken hebben we je altijd iets onderscheidends te bieden. We leveren zo’n 2.000(!) artikelen direct uit voorraad. En zoek je maatwerk? Dan komt dat goed uit, want samenwerken is onze tweede natuur. Dat was zo, dat is zo en dat zal altijd zo blijven.

Onze passie: verantwoorde kwaliteit

Wat we doen, doen we met passie. Daarom bieden we alleen verantwoorde kwaliteit. Waar het om mensen en relaties gaat, zijn veiligheid en duurzaamheid immers cruciaal. We werken uitsluitend met EU-gecertificeerde producten en werken volgens de ISO 26000:2010 normering. Daarnaast zijn we aangesloten bij het BSCI. Deze organisatie heeft als doel om wereldwijd de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Als betrokken familiebedrijf dragen we daar graag aan bij.

Word er bekend mee.

Contactinformatie
info@vanhelden.nl
https://www.vanhelden.nl/


Neem contact op met Van Helden Relatiegeschenken

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!