Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Van Gils NV


Heerlijke desserts voor retail, zorg én horeca. Van Gils Sweet Creations groeide de afgelopen jaren uit tot een gerenommeerde kwaliteitsproducent van ijsdesserts en bavarois. Je vindt onze producten terug in de winkelrekken van talrijke retailketens in binnen- en buitenland. Daarnaast verdelen we via de foodservice distributiekanalen onze desserts naar de zorg en horeca in België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Voor elke smaak wat wils
Variatie vormt één van onze grootste troeven. Op ieder moment omvat ons assortiment meer dan 300 verschillende desserts. Onze producten variëren niet alleen in smaak, afwerking en vorm, ook op vlak van verpakking en volume hebben we voor elke doelgroep de juiste oplossing. Naast ons standaardassortiment Sweet Creations ontwikkelden we met het gamma Special Needs heerlijke desserts voor mensen met allergieën of specifieke voedingsnoden. Tijdens de feestperiodes komen we met onze Special Moments desserts telkens opnieuw extra feestelijk voor de dag.Elke keer opnieuw verrassen we onze klanten met nieuwe creaties.

Ontwikkeld in eigen huis
Elk dessert wordt door onze eigen R&D-afdeling in huis ontwikkeld en tot in de kleinste details verfijnd totdat we de beoogde smaakervaring bereiken. Ontwikkeling op maat voor private label vormt één van onze specialiteiten. Wij vertalen jouw wensen of ideeën bijzonder snel naar een nieuw product.

Ambachtelijk vakmanschap
Binnen onze moderne en geautomatiseerde productiefaciliteiten behouden we bewust ruimte voor het pure ambachtelijke vakmanschap. Sommige producten – vooral voor de feestperiodes – vereisen nog een manuele afwerking.

Optimale prijs/kwaliteit
We werken zonder uitzondering met kwaliteitsingrediënten en streven voor elk dessert naar een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Voor de feestperiodes schakelen we zelfs nog een versnelling hoger. Ieder jaar komen we met smakelijke nieuwigheden op de markt.

De perfecte schaalgrootte
Met meerdere productielijnen beschikken we over de ideale schaalgrootte. Grotere orders voor internationale retailketens vormen geen enkel probleem. Toch beschikken we nog steeds over voldoende flexibiliteit om kleinere volumes onder private label te produceren.

Dankzij onze moderne productiefaciliteiten en het gedreven productieteam mogen onze klanten rekenen op een maximale leverbetrouwbaarheid.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Van Gils NV

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!