Van Gelder Nederland


Van Gelder – Dagverse groente & fruit, iedere dag weer

Wij, familiebedrijf Van Gelder groente & fruit, zijn een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Bij ons draait het al ruim 65 jaar om het leveren van dagverse aardappelen, groente en fruit. Iedere dag weer. Want wij vinden dat de horeca iedere dag met plezier aan de slag moeten kunnen gaan met verse en gezonde producten. En om dat te realiseren beheersen we de volledige keten. Van bron tot bord. Wij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Zo bent u altijd verzekerd van dagverse producten.

Wij staan dichtbij de klant

Van Gelder heeft als doel om dichtbij de klant te staan en te fungeren als partner. Samen bouwen we aan een waardevolle relatie en zetten we AGF op de kaart. Wij bieden ondersteuning met onze kennis van producten en de seizoenen, maar helpen ook mee met het verbeteren van de bedrijfsvoering door het geven van advies om slim in te kopen en inslagpercentages te verbeteren door het gebruik van (meer) groenten en fruit.

Onze visie op vers

In samenwerking met gecertificeerde telers en leveranciers, van over de hele wereld, leveren we alles dagvers op het gebied van aardappelen, groente en fruit. Gezamenlijk hebben we de taak om ervoor te zorgen dat het ruime aanbod verse producten die we afleveren goed, gezond en vers zijn. Daarom dagen we onszelf iedere dag uit, belangrijk is dat we werken met passie en gevoel. Onze visie is dan ook gebaseerd op drie pijlers:

  1. Verse producten, direct van de bron: steeds vaker doen we direct zaken met boeren en telers in binnen- en buitenland. Door intensief contact met telers en boeren kunnen we nog betere producten aanbieden en zijn de producten snel in huis. Rekening houdend met de seizoenen halen we zo het beste uit onze groenten en fruit.
  2. Vol van vers: dagelijks werken we met het gevoel van een kweker die zijn werk wil zien opgroeien. Met de passie van een groenteboer, die voor zijn klanten alleen het beste wil. En met de overtuiging van een kok, die topingrediënten verwacht voor zijn gasten. Elke dag willen we de beste dagverse producten leveren.
  3. Vandaag geplukt, morgen op het bord: we zorgen door middel van rechtstreekse inkoop, efficiënte magazijnprocessen en eigen logistiek voor een hoge omloopsnelheid. Hierdoor gaan onze producten zo snel mogelijk van het land naar de klant. Hierdoor zijn al onze producten supervers. Dat betekent ’s avonds laat besteld, ’s ochtends in huis.

Contactinformatie
info@vangeldernederland.nl
https://www.vangeldernederland.nl/nl_NL/


Neem contact op met Van Gelder Nederland

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!