Fruit Life (Van Es Foods International B.V.)


Fruit Life is het merk van Van Es Foods International (sinds 1971). Fruit Life is hèt merk in bevroren fruit en fruitpurees voor patissiers, (banket)bakkers, ijsbereiders, saladebereiders, horeca, cateraars en industriële gebruikers. In ons eigen vrieshuis in Babberich hebben wij meer dan 36 soorten fruit en 65 varianten fruitpurees op voorraad. Ons fruit is o.a. verkrijgbaar bij uw bakkerijgrondstofleverancier en uw horecagroothandel.

Door onze jarenlange relaties met onze telers kunnen wij u fruit leveren van een onderscheidende kwaliteit. Ons onderscheidend vermogen resulteert erin dat Fruit Life als A-merk in de markt wordt aangeboden. We geloven in eerlijke en transparante grondstoffen voor hoogkwalitatieve eindproducten. Een professionele keuken vraagt om professionele grondstoffen. We verpakken en produceren op onze eigen productielocatie in Babberich. We hebben alle nodige controles en certificaten in huis om de benodigde kwaliteit te waarborgen. Uw klant is kritisch, u bent kritisch en wij dus ook. Inspiratie bieden wij op elke schaal. Voor elke gebruiker/verwerker hebben wij een passende oplossing. Service aan onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen in Nederland wordt gewerkt met ons fruit maar wereldwijd wordt Fruit Life verwerkt.

Contactinformatie
info@fruitlife.nl
https://www.fruitlife.nl/


Neem contact op met Fruit Life (Van Es Foods International B.V.)

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!