Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Fruit Life (Van Es Foods International B.V.)


Fruit Life is het merk van Van Es Foods International (sinds 1971). Fruit Life is hèt merk in bevroren fruit en fruitpurees voor patissiers, (banket)bakkers, ijsbereiders, saladebereiders, horeca, cateraars en industriële gebruikers. In ons eigen vrieshuis in Babberich hebben wij meer dan 36 soorten fruit en 65 varianten fruitpurees op voorraad. Ons fruit is o.a. verkrijgbaar bij uw bakkerijgrondstofleverancier en uw horecagroothandel.

Door onze jarenlange relaties met onze telers kunnen wij u fruit leveren van een onderscheidende kwaliteit. Ons onderscheidend vermogen resulteert erin dat Fruit Life als A-merk in de markt wordt aangeboden. We geloven in eerlijke en transparante grondstoffen voor hoogkwalitatieve eindproducten. Een professionele keuken vraagt om professionele grondstoffen. We verpakken en produceren op onze eigen productielocatie in Babberich. We hebben alle nodige controles en certificaten in huis om de benodigde kwaliteit te waarborgen. Uw klant is kritisch, u bent kritisch en wij dus ook. Inspiratie bieden wij op elke schaal. Voor elke gebruiker/verwerker hebben wij een passende oplossing. Service aan onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen in Nederland wordt gewerkt met ons fruit maar wereldwijd wordt Fruit Life verwerkt.


Neem contact op met Fruit Life (Van Es Foods International B.V.)

Berichten van Fruit Life (Van Es Foods International B.V.)Nog geen berichten gepost door Fruit Life (Van Es Foods International B.V.)

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht