Van Duijnen Horeca Service BV


Van Duijnen Horeca Service is dé grootste zelfstandige technische dienstverlener voor de drankverstrekkende horeca in Nederland. Wij bieden een compleet pakket van innovatieve producten voor een optimale drankverkoop met maximaal rendement. Van Duijnen levert, installeert, onderhoudt en reinigt koel- en tapinstallaties en verzorgt tapautomatisering.

Door tapautomatisering bespaart u flink op uw inkoopkosten van drank door ieder drankje met de juiste dosering te tappen (minimaliseren van tapverlies) en controle door registratie van elk getapt glas, waardoor ongezien weggeven en vergeten aan te slaan verleden tijd zijn.
Wij zijn partner van honderden zelfstandige horecaondernemingen. Daarnaast werken wij als geselecteerd servicepartner samen met brouwerijen, wijn- en drankengroothandels zoals bijvoorbeeld Heineken (Amstel, Brand), Bitburger, PALM Breweries, Groupe LFE en Verbunt wijnen.

Contactinformatie
info@vanduijnenhoreca.nl
https://www.vanduijnenhoreca.nl/


Neem contact op met Van Duijnen Horeca Service BV

Berichten van Van Duijnen Horeca Service BV
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!