Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Van der Moolen Food Group


Al 50 jaar komt de lekkerste mie uit Het Verre Oosten van Nederland, Enschede! Het begon allemaal in 1966, in eerste instantie werd de mie op kleine schaal gemaakt voor het eigen Chinese restaurant, maar al snel bleken vele andere Chinese restaurants ook interesse te hebben. Onder de naam ‘Miefabriek Tai Ming’ werd het nieuwe bedrijf in 1966 een feit. Anno nu nog steeds de naam van het merk van Van der Moolen Foodgroup, waaronder de lekkerste gewalste mie verkocht wordt. Tai Ming betekent tenslotte ook: de lekkerste bami!

Inmiddels is Van der Moolen Foodgroup uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Er is een speciaisme ontstaan op gebied van noedels en pasta, waarbij het tailor made aanpassen van wensen hoog in het vaandel staan. De fabriek zelf is fors uitgebreid met onder andere een FSSC22000 gecertificeerde eigen kookafdeling. Hier mee kan optimaal worden voldaan aan de vraag naar koelverse noedels, pasta en rijst. Met een team van enthousiaste collega’s werken we elke dag nauw samen om een hoogwaardig en divers assortiment noedels, pasta en rijst te produceren of alvast voor te koken.


Neem contact op met Van der Moolen Food Group

Berichten van Van der Moolen Food GroupNog geen berichten gepost door Van der Moolen Food Group

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht