Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Van der Linde & Nijhof dranken


Pure passie voor kwaliteitsdranken. Dat kenmerkt Van Der Linde Nijhof. Wij vinden dat drank goed, lekker en van de allerhoogste kwaliteit moet zijn. En we gaan de hele wereld af op zoek naar deze bijzondere dranken met een perfecte kwaliteit.

Wij gaan voor jou op zoek naar de mooiste diamanten, de stralendste goudklompjes en de prachtigste parels die er maar bestaan in de wereld van de dranken. Want die dranken willen wij delen met de rest van de wereld. Ze zijn bijzonder, speciaal, vol van kwaliteit en perfectie en zijn een geweldige gift. Wij zijn er voor de slijter of de cafébaas die zijn klanten echt iets speciaals wil bieden. Speciaal… en van hoogwaardige kwaliteit.

Special Liquors

Alleen het beste is goed genoeg. Wij weten wat een rum, gin of likeur bijzonder maakt. Pure verwennerij, dat is wat wij willen meegeven. Duur? Dat valt reuze mee. Wij leveren kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij gaan voor de mooiste smaken én de beste service. Dat is wat ons onderscheidt van de rest. Heb je bijvoorbeeld een social media banner, promotiekleiding of een spandoek op maat nodig? Wij verzorgen het graag voor je.


Neem contact op met Van der Linde & Nijhof dranken

Berichten van Van der Linde & Nijhof drankenNog geen berichten gepost door Van der Linde & Nijhof dranken

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht