Van De Vorle Paddenstoelenkwekerij


René en Marja van de Vorle startten hun bedrijf in 1995. Daarvoor werkte René jarenlang op andere kwekerijen, onder andere in Italië. René: ‘Na de agrarische school, deed ik de opleiding voor champignonkweker. Van daaruit had ik connecties die vroegen of ik in Italië wilde werken. Dat zou voor een jaartje zijn, het werden er tien.’ Halverwege deze periode leerde hij Marja kennen. Al snel besloot zij Brabant te verruilen voor Italië. Weer terug in Nederland vestigde het echtpaar zich in Berghem. Daar startten zij hun bedrijf, waar ze inmiddels met veel plezier en toewijding portobello’s, kastanjechampignons en andere paddenstoelen kweken.

René en Marja zijn ervaren kwekers, maar hun werk wordt nooit alleen routine. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, meer informatie en betere recepten. Deze kennis delen ze graag met hun klanten, zodat zij creatieve, smaakvolle gerechten op tafel kunnen zetten.

Van de Vorle is lid van Coforta en levert aan The Greenery. ‘We zoeken onze klanten het liefst dichtbij. We zien de Nederlandse markt groeien. Onze klanten vinden net als wij de smaak van voedsel belangrijk. Wij bieden hen een eigen, eerlijk, natuurlijk en goed product. En als het over paddenstoelen gaat, kunnen ze ons alles vragen.’

 

Contactinformatie
info@vande-vorle.nl
https://www.vande-vorle.nl


Neem contact op met Van De Vorle Paddenstoelenkwekerij

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!