Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Van de Koe


Roel Kramer heeft een achtergrond bij verschillende voedingsmiddelenbedrijven. In zijn vrije tijd slooft hij zich uit als “DIY-kok” door zuurdesembroden te bakken en kombucha te brouwen. In de snel veranderende voedselmarkt bleef kruidenboter in Roel zijn optiek hangen in de jaren ’70. Hij zag een kans om daar op zowel culinair als duurzaam vlak verandering in te brengen. Toen hij zich ging verdiepen in het Nederlandse zuivellandschap ontdekte hij dat het slecht gesteld is met de biodiversiteit in de Nederlandse weides. Verdwijnende kruiden, bloemen, insecten en vogels. Daarom is hij op een missie: de consumptie van zuivel hand in hand laten gaan met een bruisende natuur. Door pure en culinaire zuivelproducten te maken met aandacht voor de natuur.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Van de Koe

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!