Van de Koe


Roel Kramer heeft een achtergrond bij verschillende voedingsmiddelenbedrijven. In zijn vrije tijd slooft hij zich uit als “DIY-kok” door zuurdesembroden te bakken en kombucha te brouwen. In de snel veranderende voedselmarkt bleef kruidenboter in Roel zijn optiek hangen in de jaren ’70. Hij zag een kans om daar op zowel culinair als duurzaam vlak verandering in te brengen. Toen hij zich ging verdiepen in het Nederlandse zuivellandschap ontdekte hij dat het slecht gesteld is met de biodiversiteit in de Nederlandse weides. Verdwijnende kruiden, bloemen, insecten en vogels. Daarom is hij op een missie: de consumptie van zuivel hand in hand laten gaan met een bruisende natuur. Door pure en culinaire zuivelproducten te maken met aandacht voor de natuur.

Contactinformatie
info@vandekoe.nl
https://www.vandekoe.nl/#home


Neem contact op met Van de Koe

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!