De nieuwe centrifugetechniek maakt filtering overbodig er blijven geen geuren, smaken, vitamines en de natuurlijke conserveer eigenschappen in de filters achter.
Zodra de verse olijven juice vloeibaar is wordt deze direkt ingespoten met stikstof en in decanteer containers overgepompt.
Na een decanteerproces van 48 uur wordt de olie in grote opslagcontainers overgepompt. Op de bodem van deze containers bevindt zich een langzaam draaiend roestvrijstalen kruis voorzien van kleine perforaties (te vergelijken met een vaatwasmachine). Via dit systeem wordt computergestuurd geleidelijk kleine hoeveelheden stikstof ingevoerd.
De stikstof dwarrelt heel langzaam in de containers naar boven en voorkomt gedurende de opslagperiode bij een temperatuur van 18° Celcius iedere vorm van bederf.
fred.tenkroode@wxs.nl
https://www.valderrama.nl/
Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!