Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Unitouch


Onze missie

“Het ontwikkelen en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige producten, die de schakel vormen tussen u, uw leveranciers, uw accountant en uw klanten.”

PRESTATIE

Prestatie van ons prduct en van uw onderneming gaan hierbij hand in hand. Resultaat: Unitouch zorgt voor meer werkplezier, bij u en uw werknemers! We garanderen de beste kwaliteit van ons eindproduct.

ONTWIKKELING

Bij de ontwikkeling van producten wordt naast effectiviteit ook veel belang gehecht aan gebuikersgemak. Ondanks alle mogelijkheden die onze producten bieden moet het bovenal voldoen aan onze kernwaarden: eenvoud, snelheid en betrouwbaarheid.

ADVIES

Belangrijk in onze filosofie is dat u als klant kan rekenen op een eerlijk en goed advies met betrekking tot het gebruik van onze producten binnen uw onderneming.

ONDERSCHEIDEND

Onze afrekensystemen onderscheiden zich door het achterwege laten van overbodige informatie en de inzet van slechts een minimaal aantal handelingen. Dat scheelt tijd en tijd is kostbaar voor uw klanten en uw onderneming.


Neem contact op met Unitouch

Berichten van UnitouchNog geen berichten gepost door Unitouch

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht