Unique Products Schuurman


Jeroen, (1979) heeft in zijn nog korte loopbaan als kok turbulente ervaringen opgedaan op alle stations in gerenommeerde keukens waar hij oa. enthousiast de moleculaire kookkunst introduceerde. Jeroen werkte bij toonaangevende restaurants waar smaak, techniek en creativiteit centraal staan. Koken is zijn passie, een uitdaging om steeds maar iets nieuws op tafel te kunnen zetten. Maar dan wel zó dat zijn gasten kunnen rekenen op een culinair hoogtepunt.

In het voorjaar 2009 heeft Jeroen het bedrijf “Unique Products Schuurman” opgericht om zijn kennis, producten en ervaringen met iedereen te delen die op zoek zijn naar speciale noviteiten op het gebied van voedselbereiding. Jeroen heeft contacten in binnen- en buitenland om voordeliger voedingsmiddelen van de beste soort, voor iedereen die hiervan wil profiteren, in te kopen.

Door de start van Unique Products is het mogelijk om producten die niet verkrijgbaar waren en/of voor een betere kwaliteit en prijs te gebruiken. Zoals Jeroen zegt “samen kunnen we meer”.

Contactinformatie
info@unique-products.nl
https://www.unique-products.nl/


Neem contact op met Unique Products Schuurman

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!