Unilever Food Solutions


Unilever Food Solutions is een bedrijf door en voor chefs, dus we weten wat er speelt in de keuken. Alles wat we doen is daarom ook bedoeld om jouw leven iets makkelijker te maken. We willen je inspireren, trainen en helpen met de beste oplossingen.

Met hun ervaring in professionele keukens in het achterhoofd creëert ons team van meer dan 300 chefs gerechten die smaak, gemak en voedingswaardes voorop stellen. Ons internationale netwerk van chefs ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt met onder andere duurzame ingrediënten, schrijven inspirerende en relevante recepten en geven chefs trainingen.

Menutrends en inspiratie

De vraag naar vegetarische gerechten, glutenvrije menu-opties en diëten met voeding op plantaardige basis toont aan dat trends en de behoeften van de gast constant veranderen. En wij weten dat het een hele uitdaging kan zijn om hier altijd aan te voldoen. Ons deskundige chef-team helpt je een handje met de nieuwste trends, recepten en online cursussen voor chefs.

UFS Webshop

Onze producten zijn in nauwe samenwerking met onze chefs ontwikkeld. Het is dus geen verrassing dat je van onze merken goede en stabiele kwaliteit kunt verwachten. Onze producten voldoen aan de behoeften van jou en jouw gasten: van glutenvrije sauzen en veganistische producten tot producten zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Wij willen je de beste service bieden. Al onze producten zijn daarom verkrijgbaar via de UFS Webshop.

Door jouw UFS-producten te bestellen in onze webshop, verdien je automatisch Cook & Save punten met ons Cook & Save spaarprogramma. Je kunt deze punten inwisselen voor messen, vouchers en nog veel meer.


Neem contact op met Unilever Food Solutions

Berichten van Unilever Food SolutionsNog geen berichten gepost door Unilever Food Solutions

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht