UmaMeats


Onze ideale wereld is er een waar gelukkige, gezonde mensen een CO2 neutraal leven leiden. Door de consument te helpen voedingspatronen aan te passen geloven wij dat wij met UmaMeats een positieve impact kunnen hebben.
Wij willen populaire producten gezonder maken. Met onze burger hoeft de consument niet langer de afweging te maken tussen lekker of gezond, omdat we slim gebruik maken van de juiste ingrediënten, zoals zeewier. Zeewier verlaagt het risico op diabetes, hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol. Bovendien is zeewier een duurzaam alternatief voor vlees. De kweek op zee verlicht de druk op het land en vangt koolstof uit de atmosfeer.

EIGENZINNIG EN TOEGANKELIJK

Wij maken gezond en duurzaam voedsel toegankelijk voor de massa. Dit merk je in alles wat wij doen. Onze missie is helder, onze stijl, onweerstaanbaar. Van de gulle smaak van onze burger tot onze vernieuwende manier van samenwerken, wij gaan dwars to alle barrières heen. Wij kennen de culinaire sector van haver tot gort, zijn diepgeworteld in de academische wereld en kennen groot- en klein zakelijk Nederland.

Contactinformatie
nfo@umameats.nl
https://www.umameats.nl/


Neem contact op met UmaMeats

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!