Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Uit de keuken van Maass


Jeroen Maass

Uit de Keuken van Maass is in 1998 opgericht door Jeroen Maass. Tijdens zijn studie werkte hij als afwasser, maar al snel wist hij zich op te werken tot kok en vervolgens chef-kok. Hij werkte bij gerenommeerde restaurants om vervolgens zijn eigen bedrijf te starten: Uit de Keuken van Maass. Als chef-kok kookt hij dagelijks samen met zijn keukenbrigade een variëteit aan maaltijden, soepen en salades.

Louise du Toit

De recepturen van Uit De Keuken Van Maass worden bedacht en ontwikkeld door Louise du Toit. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken. Ze reisde over de hele wereld op zoek naar nieuwe ingrediënten, recepturen en inspiratie. Inmiddels is zij het creatieve brein achter al het lekkers van Uit De Keuken Van Maass. Met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Uit de keuken van Maass

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!