Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

UCC Coffee Benelux


UCC Coffee Europe regelt het hele productieproces. Vanaf de eerste zaden die geplant worden tot het moment van serveren: we leveren topkwaliteit. Op ieder moment. Wat er nodig is voor jouw bedrijf, hebben wij in huis: private label en branded koffie, topklasse espresso-accessoires, datagedreven support en category management. En met onze data-analyses geven we je inzicht in de resultaten van je business. Met onze internationale, regionale en lokale kennis blijven we innoveren. We werken samen met de grootste en meest dynamische retailers en koffiebars.

UIT ALLE KOFFIELANDEN WAARVANDAAN

Onze koffie komt van gerenommeerde koffieboeren, lokale coöperaties en regio’s net boven en onder de evenaar, ook wel de koffiegordel genoemd. Hier gedijt de bes het beste. Onze medewerkers in deze regio’s testen en selecteren iedere dag de beste bonen. Ze werken samen met de lokale bevolking en ondersteunen zo de gemeenschap.

DUURZAAM GETEELD

We gebruiken de beste en duurzaam geteelde bonen op plantages die eerlijk en verantwoordelijk gerund worden. Om dit te garanderen, beheren we onder andere onze eigen plantages. De eerste plantage zijn we gestart in 1981 in de Blue Mountains in Jamaica. Acht jaar later volgde de tweede in Hawaii.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Met onze kennis en strenge kwaliteitseisen bewaken we een duurzaam productieproces. Ook zorgen we hiermee dat alleen de beste bonen geoogst worden, die daarna naar onze branderijen verscheept worden. We zijn pas tevreden als het eindproduct aan onze hoge standaard voldoet.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met UCC Coffee Benelux

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!