Horecava schuift door naar het voorjaar

Vindorado


Vindorado is een actieve wijngroothandel. Naast ons rijke assortiment huiswijnen voeren wij een brede keuze aan wijnen die ingezet kunnen worden voor wijnarrangementen. Dat vergt een dynamiek in het assortiment om maandelijks weer verrassingen te kunnen bieden.

De wijnen uit ons assortiment kennen allen een signatuur, herkenbaarheid naar druivenras, herkomst, traditie en vakmanschap van de wijnmaker. Naast een keur aan traditionele wijnen voeren wij ook labels uit minder bekende gebieden. Natuurlijk zijn bijna alle wijnproducerende landen in ans assortiment vertegenwoordigd.

Naast een groot aantal wijnimporten werken wij ook samen met collega wijnimporteurs met een zelfde liefde & passie voor het wijnvak.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Vindorado

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!