Twelve


Over Twelve

Wij zijn de twaalfde man achter jouw organisatie, als specialist op het gebied van slimme betaaloplossingen ondersteunen wij jou zodat jij recht op je doel af kan gaan!

De beste betaaloplossing voor jou

Wij hebben voor elke branche de geschikte betaaloplossing. Bij ons gaat het verder dan alleen een kassasysteem. Als twaalfde man achter jouw organisatie, vereniging of onderneming kijken wij naar het totaalpakket om jou te helpen. Eenvoudig je kassa beheren, je locatie cashless maken of extra inkomstenbronnen creëren? Het is allemaal mogelijk! Onze slimme betaaloplossing is gebruiksvriendelijk en speciaal ontwikkeld om inzicht te krijgen en snel transacties te verwerken. Zo heb jij meer tijd je te richten op het behalen van successen!

Wij zijn jouw twaalfde man

Wij zijn ooit begonnen in de sportwereld en willen dit niet zo maar vergeten. Als twaalfde man achter onze klanten zijn wij de onzichtbare kracht die op de achtergrond zorgt voor een zorgeloze betaalwereld. Als ambitieuze organisatie zijn wij altijd op zoek naar groeimogelijkheden, zo hebben we in oktober 2018 Quarto betaalsystemen overgenomen. Hierdoor zijn wij actief in 8 verschillende branches waar wij met onze slimme betaaloplossingen en andere producten een bijdrage leveren aan het behalen van de successen van onze klanten.

COUNT ON US!

Contactinformatie

https://www.twelve.eu/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!