TVS NL


Overweegt u om binnenkort terrasverwarming aan te kopen voor uw terras, of wilt u uw huidige terrasverwarming vervangen? Dan bent u bij ons op het goede adres!

Wij van Terras Verwarmings Specialisten Nederland, TVSnl, zijn hierin voor u, door een jarenlange ervaring van 22 jaar, een uitstekende partner! TVSnl verkoopt en installeert dan ook terrasverwarming door de gehele Benelux. Ook kunnen wij ieder merk terrasverwarming repareren. Of u nu een horecaondernemer bent of een particulier, TVSnl heeft altijd een passende oplossing en een goed advies voorhanden. Door ons concept van vrijblijvend advies en deskundigheid, zijn wij dan ook het aanspreekpunt voor een goede en betaalbare oplossing voor uw terrasverwarming.

Het unieke totaalconcept: advies, verkoop, plaatsing, reparatie, onderhoud en verhuur van TVSnl terrasverwarming is de levensader van ons bedrijf. Door onze turn key levering geeft u, als klant, alleen aan welk gedeelte u van uw terras verwarmd wilt hebben. Na acceptatie van onze, vrijblijvende, offerte wordt alles voor u deskundig verzorgd. Vast aanspreekpunt en een zeer goede after sales maken van TVSnl klanten: tevreden klanten. Uw mening is onze beste reclame!

Zonder jas op uw terras!

Welkom op de site van TVSnl wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerd is in het plaatsen, verkopen en repareren van terrasverwarming wij leveren zowel aan de particulier als aan de zakelijke markt. Tvsnl staat jaarlijks op alle toonaangevende horecavakbeurzen in Nederland en België ook beschikt TVSnl over een eigen technische dienst die bij u op locatie storingen en reparaties direct kan verhelpen.

Contactinformatie

Nijverheidsweg 16 B
3481MB Harmelen
Nederland

+31348-3220338
info@terrasverwarmers.nu
https://www.terrasverwarmers.nu/


Neem contact op met TVS NL

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!