Truffelz

Een logistiek platform voor leveranciers, horeca-eigenaren én logistieke partners, dat je alle zorgen uit handen neemt.


Truffelz. Hét logistieke platform voor de foodservicemarkt.

Of je nou leverancier bent van verse groente, hippe cocktails of ambachtelijke granola. Of de afnemer bent van food & drinks voor je restaurant, kroeg of hotel. Of in de logistiek zit en op zoek bent naar nieuwe klanten in de horeca. Bij Truffelz komt dat allermaal samen!

Truffelz is een logistiek platform voor leveranciers, horeca-eigenaren én logistieke dienstverleners, dat je alle zorgen uit handen neemt. Van warehousing tot automatisering. Bestellingen worden zoveel mogelijk gebundeld en waar mogelijk duurzaam bezorgd. We linken lokale leveranciers aan nieuwe klanten en andersom. En bieden vervoerders nieuwe mogelijkheden in de foodservice. Het mes snijdt dus aan alle kanten, zodat elk onderdeel van de keten zich bezig kan houden, met waar ze het beste in zijn. Dan doen wij dat ook.

Ben je leverancier van food & drinks?

Dan kunnen wij je leven een stuk leuker en efficiënter maken. We nemen je namelijk alle logistieke rompslomp uit handen. Denk: customer service, opslag, orderverwerking en bezorging. We koppelen je aan een gebruikersvriendelijk bestelsysteem, kunnen je helpen met facturatie en geven je inzicht in je verkopen door middel van 1 handig dashboard.

Heb je een horeca-gelegenheid?

Dan ben je het vast zat dat je gebonden bent aan minimum bestelbedragen, hoge bezorgkosten en alle verschillende bestellingen op een ander tijdstip binnenkrijgt. Dat hoeft allemaal niet meer. Wij selecteren de beste vervoerder, bundelen zo veel mogelijk de bestellingen, regelen de orderafhandeling en bezorgen alles in 1x op je stoep. Handiger en duurzamer dus.

Ben je een logistieke dienstverlener?

Dan ben je natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe klanten. Die hebben wij voor je! We matchen jou aan leveranciers en jij bezorgt de bestellingen bij de afnemers. Je volume gaat omhoog, maar wij nemen de klantvragen en het ordermanagement voor onze rekening. Wel de lusten, niet de lasten dus.

Waarom Truffelz? 

  • We nemen je alle logistieke zorgen uit handen
  • We bundelen bestellingen, zodat iedereen duurzamer werkt
  • We zorgen voor nieuwe klanten en volume
  • We zorgen voor scherpe tarieven
  • We maken gebruik van een innovatief en gebruikersvriendelijk IT-platform

Samenwerken met Truffelz?

Kijk op www.truffelz.com voor meer informatie of stuur ons een mail op hello@truffelz.com. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Truffelz. Zeldzaam goed.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Truffelz

Berichten van Truffelz
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!