Horecava schuift door naar het voorjaar

Trovato 1929


Trovato 1929 IS EEN SICILIAANS MERK MET EEN OUDE SMAAK GESCHIEDENIS.
Het komt uit de ervaring van bekwame handen die het traditionele vakmanschap en de passie voor een genereus land vol smaken hebben kunnen doorgeven.

Francesco Found, meester-banketbakker in Acireale, groeide op in de laboratoria van Donna Niriana Marano en Costarelli en leerde de oude verwerkingstechnieken van de historische Siciliaanse zoetwaren. In 1929 opende hij zijn banketbakkerij die onderdeel werd van de Etna banketbakkerij elite. Zijn anjers in echt deeg leverden hem een ​​kruis op voor de verdiensten van de Republiek en de titel van Commendatore.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Trovato 1929

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!