Trouble Takers


Let’s take on Trouble

De missie van Trouble Takers is de manier waarop we voedsel produceren verbeteren op gebied van duurzaamheid, gezondheid en/of sociaal gebied door middel van aantrekkelijke voedselconcepten die aansluiten bij de behoeften van de consument.

Trouble Takers gelooft dat we sámen op een betere manier kunnen consumeren, zodat we vandaag, morgen en over 50 jaar heerlijk, voedzaam en duurzaam kunnen eten. Dit start bij de productie van ons voedsel, tot de producten die in de supermarkt liggen en de manier waarop we eten. Hap voor hap, stap voor stap. Trouble Takers ondersteunt bedrijven in het ontwikkelen van (nieuwe) foodconcepten waarbij bijgedragen wordt aan een betere manier van consumeren en produceren van voedsel.

Trouble Takers geeft handen en voeten aan de voedseltransitie door middel van conceptontwikkeling, zodat deze wereldverbeterende producten ook aansluiten bij de behoeften van de consument.

Contactinformatie
Harmke@Troubletakers.com
https://www.troubletakers.com/


Neem contact op met Trouble Takers

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!