Trouble Takers


Let’s take on Trouble

De missie van Trouble Takers is de manier waarop we voedsel produceren verbeteren op gebied van duurzaamheid, gezondheid en/of sociaal gebied door middel van aantrekkelijke voedselconcepten die aansluiten bij de behoeften van de consument.

Trouble Takers gelooft dat we sámen op een betere manier kunnen consumeren, zodat we vandaag, morgen en over 50 jaar heerlijk, voedzaam en duurzaam kunnen eten. Dit start bij de productie van ons voedsel, tot de producten die in de supermarkt liggen en de manier waarop we eten. Hap voor hap, stap voor stap. Trouble Takers ondersteunt bedrijven in het ontwikkelen van (nieuwe) foodconcepten waarbij bijgedragen wordt aan een betere manier van consumeren en produceren van voedsel.

Trouble Takers geeft handen en voeten aan de voedseltransitie door middel van conceptontwikkeling, zodat deze wereldverbeterende producten ook aansluiten bij de behoeften van de consument.


Neem contact op met Trouble Takers

Berichten van Trouble TakersNog geen berichten gepost door Trouble Takers

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht