Triple E International B.V.


Wij maken lichtgewicht inklaptafels en podiumdelen voor zalen.
Onze ecologische tafels zijn de enige die door één persoon mogen worden getild.

Wij hebben de manier waarop tafels worden gemaakt opnieuw uitgevonden.

Om een tafel te maken die extreem licht is zonder aan sterkte in te boeten moesten we terug naar de essentie van de tafel. We hebben elk element opnieuw bekeken in onze zoektocht om gewicht te besparen en sterkte toe te voegen. Zo ontstond een tafel die niet bestaat uit een blad met 4 poten, maar uit een monocoque gemaakt door een sandwichconstructie van hoofdzakelijk bio-composiet. Met 4 lichtgewicht aluminium poten.

Echte schoonheid van binnen én van buiten.

Wij geloven dat een mooie tafel niet alleen mooi van buiten moet zijn. Maar ook van binnen. Onze opvouwbare lichtgewicht tafels zijn zo ontworpen dat de buitenkant heel makkelijk is aan te passen aan de voorkeur van onze klanten. Onze vaste collectie bestaat uit 5 kleuren en finishes maar elke kleur of afwerking is mogelijk. Van knallend geel tot ingetogen beuken. En van legergroen tot klassiek eiken.

Maar het karakter van onze tafels zit van binnen. En dat is wat onze tafels pas écht bijzonder maakt. Met vlas als ecologische basis is een Triple-E tafel een slimme tafel die goed wil doen. Die verantwoordelijkheid neemt. Voor mens, natuur en portemonnee.

Contactinformatie
info@trie.nl
https://trie.nl/


Neem contact op met Triple E International B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!