Horecava schuift door naar het voorjaar

Traiteur de Paris


TRAITEUR DE PARIS – OVER ONS

Chef-koks in dienst voor chef-koks. Het handelsmerk van Traiteur de Paris staat aan de basis van onze filosofie: u het leven gemakkelijker maken en u tijd laten besparen in de keuken.

TRAITEUR DE PARIS, LEVENSKUNST OP ZIJN FRANS

Traiteur de Paris is 20 jaar geleden opgericht en verzorgt versnaperingen (canapés, petits fours), desserts, bereide groenten en culinaire basisbereidingen van topkwaliteit voor professionele vakgenoten. Meer dan 400 personen – koks, patissiers en voorbereiders – ontwikkelen dagelijks recepten in onze ateliers in Bretagne en Normandië en laten zich inspireren door artisanale methodes. Dankzij de diepvriestechniek, de veiligste en natuurlijkste manier om de hoogwaardigheid van onze producten te conserveren, dragen wij deze Franse knowhow uit over de hele wereld.

Traiteur de Paris, leverancier van patisserie, beweegt zich op het snijvlak van traditie en moderniteit en staat bekend om de voortreffelijke kwaliteit van alle zoetwaren: moelleux met Taïnori®- chocolade uit Valrhona®, opéra, cheesecake, tiramisu, chocoladetaartje, citroentaartje, petits fours, enz. De keuze is enorm.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Traiteur de Paris

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!