Traiteur de Paris


TRAITEUR DE PARIS – OVER ONS

Chef-koks in dienst voor chef-koks. Het handelsmerk van Traiteur de Paris staat aan de basis van onze filosofie: u het leven gemakkelijker maken en u tijd laten besparen in de keuken.

TRAITEUR DE PARIS, LEVENSKUNST OP ZIJN FRANS

Traiteur de Paris is 20 jaar geleden opgericht en verzorgt versnaperingen (canapés, petits fours), desserts, bereide groenten en culinaire basisbereidingen van topkwaliteit voor professionele vakgenoten. Meer dan 400 personen – koks, patissiers en voorbereiders – ontwikkelen dagelijks recepten in onze ateliers in Bretagne en Normandië en laten zich inspireren door artisanale methodes. Dankzij de diepvriestechniek, de veiligste en natuurlijkste manier om de hoogwaardigheid van onze producten te conserveren, dragen wij deze Franse knowhow uit over de hele wereld.

Traiteur de Paris, leverancier van patisserie, beweegt zich op het snijvlak van traditie en moderniteit en staat bekend om de voortreffelijke kwaliteit van alle zoetwaren: moelleux met Taïnori®- chocolade uit Valrhona®, opéra, cheesecake, tiramisu, chocoladetaartje, citroentaartje, petits fours, enz. De keuze is enorm.

Chef-koks in dienst voor chef-koks.

Traiteur de Paris is 20 jaar geleden opgericht en verzorgt versnaperingen (canapés, petits fours), desserts, bereide groenten en culinaire basisbereidingen van topkwaliteit voor professionele vakgenoten. Meer dan 350 personen – koks, patissiers en voorbereiders – ontwikkelen dagelijks recepten in onze ateliers en laten zich inspireren door artisanale methodes.

Contactinformatie

276, rue de Châteaugiron. CS 36331
35063 Rennes Cedex
Frankrijk

+33299867600
info@traiteurdeparis.com
https://www.traiteurdeparis.nl/


Neem contact op met Traiteur de Paris

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!