Develop Your People


Develop Your People onderscheidt zich! Wij gaan uit van de praktijk en niet van de theorie. Uw medewerker zal door onze aanpak de training als maatwerk ervaren en het geleerde direct toepassen in de praktijk, waardoor 100% borging gegarandeerd wordt! Develop Your People is gespecialiseerd in trainen binnen Retail en Horeca!

Welke trainingen we ook geven: ze zijn allemaal uniek! De opleidingen van Horeca-trainingen zijn altijd maatwerk en volledig toegespitst op uw vraag en probleemstelling. Wat ze gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk uitstekend ontwikkeld en voorbereid zijn.

Wij trainen, ontwikkelen en leiden iedereen op die te maken heeft met uw gasten. Van management tot ondernemer, van stafmedewerkers op het hoofdkantoor tot de medewerker op de vloer. We zijn eigenwijs, ambitieus en praktisch en dat zie je terug in onze opleidingen. Wij geloven dat relevant opgeleide medewerkers de motor van een organisatie zijn en grotendeels de kracht en het succes bepalen. Investeer in die motor en zie dat persoonlijke groei en groei van de totale organisatie hand in hand gaan!

Contactinformatie
info@developyourpeople.nl
http://developyourpeople.nl/


Neem contact op met Develop Your People

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!