Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Tovari


Tovari – your inspiration in tableware

Tovari B.V. legt al ruim 80 jaar de nadruk op de verkoop van tafelservies, tafelbestek, tafelverlichting, glaswerk, buffetartikelen en keukenmaterialen. Door het uitgebreide assortiment en exclusieve merken zoals Steelite, Figgjo, Porvasal, Costa Nova, Vista Alegre, Broggi, Lumea, Sola, Hepp en Rona is Tovari B.V. een van de grootste spelers op de markt. In alles wat we doen staat onze klant centraal. Met een enthousiast team bedienen wij zowel nieuwe als bestaande hotels / restaurants met eigentijdse producten. Tevens zijn wij al jaren een toonaangevende non-food leverancier in de internationale scheepsvaart.

De kracht van Tovari B.V. ligt hem in het feit dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve producten. Door het veelvuldig bezoeken van beurzen door geheel Europa en de reacties van onze bestaande klanten volgen wij de nieuwste trends op de voet. Op deze wijze kunnen wij onze klanten constant een uniek product aanbieden.


Neem contact op met Tovari

Berichten van TovariNog geen berichten gepost door Tovari

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht