Top Bakkers B.V.


Wij zijn Top Bakkers

65 regionale bakkerijen, nationaal verspreid

Een netwerk van lokale warme bakkers, verbonden en ondersteund vanuit één organisatie. Van ambachtelijke tot grootbakkerijen, door heel Nederland. Wij zijn trots op onze diversiteit aan bakkerijen en ondernemers. Het stelt ons dagelijks in staat door het hele land een concurrerend, breed en innovatief brood- en banketaanbod te leveren. Van dagvers tot een hoogwaardig bake-off assortiment. Van een standaard aanbod tot maatwerk. Aangevuld met lokale specialiteiten.
We hebben de kennis en kunde van het vakmanschap nog in de vingers. Vaak al generaties lang. Ondernemerschap en service zit ons in het bloed. Ontwikkeling van het ambacht en de liefde voor het vak zijn onze passie. Samenwerking is daarbij onze belangrijkste en onderscheidende kracht.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Top Bakkers B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!