Today Trading Company BV


Today Trading Company is opgericht in 2012. Wij zijn begonnen met de import van Arabische koffie, momenteel bieden wij een breed scala aan producten. Door vele merken bezitten bij exclusiviteit waardoor wij de laagste prijsgarantie garanderen. Onze doelgroep is:

  • groot- en detailhandel
  • horecazaken
  • verenigingen.

Distributie

Today Trading Company importeert haar goederen uit het hele midden oosten. Wanneer het binnenkomt op een van onze opslaglocaties controleren wij of de goederen zijn voorzien van alle vereiste informatie op de verpakking. Door te werken met vaste partners die de kwaliteit het belangrijkst vinden zorgen wij ervoor dat zendingen zo snel mogelijk geleverd worden.

Voedselveiligheid

Today Trading Company is continu bezig met het waarborgen van de voedselveiligheid. Al onze producten worden volgens Europese wetgeving geproduceerd. Door te werken met een HACCP handboek en analyses uit te laten voeren door geaccrediteerde laboratoria zorgen wij ervoor dat de veiligheid van de producten is gewaarborgd.

Contactinformatie
info@todaytradingcompany.nl
https://www.todaytradingcompany.nl/


Neem contact op met Today Trading Company BV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!