Horecava schuift door naar het voorjaar

TLANT Farm Bakery & Kitchen


De food sector kent vandaag twee gezichten. Aan de ene kant zien we een sterk concurrerende industrie, die van groot economisch belang is. De onderlinge schakels vormen samen een efficiënte machine die de consument veel voedsel ter beschikking stelt tegen de allerlaagste prijs.

Maar, de voortdurende noodzaak om grote volumes tegen zo laag mogelijke kostprijs door de keten te drukken, eist meer dan ooit haar tol. Ze heeft een verstikkende werking op innovatie, waardoor het duidelijk wordt dat de food sector op lange termijn niet meer optimaal kan blijven inspelen op de échte vraag van de consument van de toekomst.

Aan de andere kant zien we een sector die niet werkt vanuit macht, maar eerder vanuit kracht. Niet product en prijs staat centraal, maar wel ketensamenwerking, authenticiteit, ambacht, duurzaamheid, differentiatie en de maatschappelijke rol die ze vervult.

Wij van TLANT geloven in een nieuwe model voor de keten. Wij geloven in een nieuwe verbinding tussen gezond eten, lokale boeren en het land. Door die sterker met elkaar te verbinden ontstaat opnieuw zuurstof om te ondernemen en noodzakelijke ruimte die leidt tot meerwaardecreatie voor de consument!

We willen evolueren van een doodlopend machtmodel, gebouwd rond 4 P’s (Power, Price, Product en Profit), naar een revolutionair krachtmodel, gebouwd rond 4 C’s: COOPERATION, COMMUNITY, CONSUMER EN CONTINUITY.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met TLANT Farm Bakery & Kitchen

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!