TLANT Farm Bakery & Kitchen


De food sector kent vandaag twee gezichten. Aan de ene kant zien we een sterk concurrerende industrie, die van groot economisch belang is. De onderlinge schakels vormen samen een efficiënte machine die de consument veel voedsel ter beschikking stelt tegen de allerlaagste prijs.

Maar, de voortdurende noodzaak om grote volumes tegen zo laag mogelijke kostprijs door de keten te drukken, eist meer dan ooit haar tol. Ze heeft een verstikkende werking op innovatie, waardoor het duidelijk wordt dat de food sector op lange termijn niet meer optimaal kan blijven inspelen op de échte vraag van de consument van de toekomst.

Aan de andere kant zien we een sector die niet werkt vanuit macht, maar eerder vanuit kracht. Niet product en prijs staat centraal, maar wel ketensamenwerking, authenticiteit, ambacht, duurzaamheid, differentiatie en de maatschappelijke rol die ze vervult.

Wij van TLANT geloven in een nieuwe model voor de keten. Wij geloven in een nieuwe verbinding tussen gezond eten, lokale boeren en het land. Door die sterker met elkaar te verbinden ontstaat opnieuw zuurstof om te ondernemen en noodzakelijke ruimte die leidt tot meerwaardecreatie voor de consument!

We willen evolueren van een doodlopend machtmodel, gebouwd rond 4 P’s (Power, Price, Product en Profit), naar een revolutionair krachtmodel, gebouwd rond 4 C’s: COOPERATION, COMMUNITY, CONSUMER EN CONTINUITY.

Contactinformatie
customerservices@tlant.nl
https://www.tlant.nl/


Neem contact op met TLANT Farm Bakery & Kitchen

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!