TIPPR B.V.


Dagelijkse inspiratie voor horeca professionals. Ben jij een horeca professional? Dan is TIPPR jouw dagelijkse bron van inspiratie. We weten dat je tijd schaars is en houden je in deze app op een leuke, compacte en snelle manier op de hoogte. Jij bepaalt via het ‘like’ principe welke informatie je interessant vindt en wat niet.

TIPPR: tipping professionals

  • Altijd op de hoogte van nieuwste horeca inspiratie en educatie op maat
  • Ontvang de beste tips en nuttige informatie over de horeca
  • Leg makkelijk en snel contact met leveranciers die jij interessant vindt

Tippr tijdens Horecava 2020

TIPPR brengt als onafhankelijk platform horeca professionals en leveranciers bij elkaar. We zorgen niet alleen voor de juiste match tussen jou en leveranciers die je interessant vindt, maar brengen ook kennis en informatie bij elkaar omdat we weten dat je zelf weinig tijd hebt om het internet af te struinen. Wij verzamelen voor jou het laatste horeca nieuws, de beste innovaties, trends en handige tips. Interesse in een product of dienst? Dan leg je via de app makkelijk en snel contact met een leverancier door te klikken op ‘match’. Stem vervolgens samen af of een productdemonstratie, sample of deal de volgende stap is.

Voor meer informatie ga naar www.tippr.nl

Contactinformatie




info@tippr.nl
https://www.tippr.nl/


Neem contact op met TIPPR B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!