Horecava schuift door naar het voorjaar

Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland


Met een fabriek in Groningen en een vestiging in Amsterdam legde Klaas Tiktak in 1870 de basis voor het hedendaagse begrip dat Tiktak geworden is. Toen al erkende Klaas naast vakmanschap en kwaliteit, het belang van duurzaamheid en eerlijke producten. Traditie en een vooruitstrevende blik gaan bij Tiktak dus hand in hand: van oudsher kent Tiktak een fairtradelijn in zowel koffie als thee. Bovendien mag Tiktak zich vol trots hofleverancier noemen, wat de kwaliteit van haar producten nog eens onderstreept.

Eerlijk en bedrijvig

Nederlanders zijn een nuchter, bedrijvig volkje. Ze staan bekend om hun zuinigheid, maar vooral ook als harde werkers. ‘Doe maar normaal’ is een veel gehoord credo en zo drinken ze het liefst ook hun koffie: eerlijk en zonder al te veel poppenkast. Daarom krijgt de Nederlandse koffiedrinker bij Tiktak precies dat waar hij om vraagt: zuivere koffie met een authentieke smaak, gebrand naar eeuwenoude, oer-Hollandse traditie. En niet te vergeten; dit alles uiteraard tegen een eerlijke prijs, want ook daar wordt de Tiktak drinker warm van.

Welkom bij Segafredo

Meer dan waar ook ter wereld, kent Italië het geheim van een goede koffie. Met de oprichting van Segafredo in 1973, heeft Massimo Zanetti hier een belangrijke bijdrage voor geleverd. Als authentiek Italiaans merk met een passie voor vakman- schap veroverde Segafredo de harten van koffiedrinkers over de hele wereld. Segafredo is de smaak van Italië, een lifestyle die zich het best laat vertalen naar vriendelijk, sociaal en genieten.

Segafredo wil het goede leven delen en dat wordt wereldwijd gewaardeerd. Een van de grootste geheimen achter het succes is de constante, authentieke kwaliteit: italiaanse passie, verscholen in een karaktervolle kop koffie.

Al het goede van de wereld

Van Europa tot Amerika of Afrika; wereldwijd identificeren miljoenen mensen zich met Segafredo. Ze genieten van het leven en verlangen naar de smaak van eerlijke koffie. De Segafredo drinker staat open voor het goede van de wereld. Met de mooiste groene koffie en het beste productieproces brengt Segafredo dit met liefde naar hen toe.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!