Thuisbezorgd.nl (Takeaway.com)


Thuisbezorgd.nl is onderdeel van Just Eat Takeaway.com, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Sinds de start van ons bedrijf in 2000, zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online eten bestellen in Nederland. Momenteel zijn in Nederland meer dan 10.000 bezorgrestaurants bij ons aangesloten en verwerken we meer dan 1 miljoen bestellingen per maand. We werken samen met grote ketens en bekende bedrijven in de branche, zoals Domino’s Pizza, New York Pizza, Spare Rib Express, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.

Wat doen wij?

Als intermediair zorgen wij ervoor dat online eten bestellen toegankelijk wordt voor iedereen: zowel voor de klant als voor het restaurant. We zien het als onze missie om de beste eten-bestelsite ter wereld te ontwikkelen en te onderhouden. Hierbij willen wij bestellingen van de klant zo snel en betrouwbaar mogelijk doorgeven aan het restaurant. Daarom kunnen klanten gemakkelijk en snel binnen een paar klikken online eten bestellen bij Thuisbezorgd.nl.

Waarom aansluiten bij Thuisbezorgd.nl?

Verhoog je omzet: Thuisbezorgd.nl geeft je zaak een boost. Een restaurant ontvangt via Thuisbezorgd.nl een gemiddelde omzet van bijna € 90.000 per jaar. Jij kan de volgende zijn!
Bereik meer klanten: Met miljoenen mensen die iedere dag Thuisbezorgd.nl bezoeken, vergroot je je zichtbaarheid en bereik je een hele nieuwe groep klanten. Daarnaast werken wij aan je vindbaarheid op Google en lift je mee met onze marketing-activiteiten.
Kennis en ondersteuning: Wij staan voor je klaar. We helpen je op weg, promoten je restaurant en werken samen om je bedrijf nog succesvoller te maken. Van technische ondersteuning tot persoonlijk advies over je bezorggebied – wij bieden je de hulp die je nodig hebt.

Meer weten of aanmelden? Klik hier!

Bezorging begint bij Thuisbezorgd.nl, al 20 jaar!

Je zoekt als ondernemer continu naar oplossingen om het beste te halen uit je restaurant. Maar hoe doe je dat? Op de Horecava houden we dagelijks inspiratiesessies met sprekers die antwoord geven op: Hoe verhoog je het aantal bestellingen? Hoe profiteer je van prijsvoordeel? En hoe kan je duurzaam ondernemen? Ontdek op de stand ook hoe je als partner van Thuisbezorgd.nl gebruik kan maken van onze services en producten en krijg persoonlijk advies van onze experts. We staan in Hal 8, kom je langs?

Contactinformatie

Oosterdokstraat 80
1011 DK Amsterdam
Nederland

+31610845150
info@thuisbezorgd.nl
https://www.thuisbezorgd.nl


Neem contact op met Thuisbezorgd.nl (Takeaway.com)

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!