The Tapas Factory B.V.


The Tapas Factory is een producent van kleine en hoogwaardige snacks; tapas, mezzes, antipasti en allerlei soorten fingerfood, zoals Spaanse en Colombiaanse arepas, kroketjes en empanadas. Al onze tapas en fingerfood is te verkrijgen in verschillende hoeveelheden en groottes. Wij produceren op specialistische wijze en zijn in staat relatief kleine producties (maatwerk) te maken naar uw eigen recept. Het is onze missie om de gebruiker van onze gerechten een stuk (bereidings)werk uit handen te nemen met als gevolg gemak, sneller werken, meer tijd vrij hebben om aandacht aan andere gerechten te besteden. Kortom: een besparing van tijd en geld.

Onze tapas en fingerfood

Met onze gerechten kunt u zich onderscheiden. Het assortiment is zeer divers, van constante hoge kwaliteit en verrassend lekker. Onze producten bieden u een uitstekend alternatief om regelmatig gevarieerde gerechten te kunnen serveren in plaats van de standaard borrel- of bittergarnituur. De ambachtelijke pure producten, waar zo veel mogelijk de toevoeging van conserveringsmiddelen, smaakversterkers en andere niet-natuurlijke ingrediënten wordt vermeden, zijn bij uitstek geschikt als componenten voor een tapas en fingerfood buffet of als versterking van een thema-buffet (Spaans, Mexicaans, Argentijns, Portugees, Italiaans, Grieks, Internationaal). Onze recepturen worden met topchefs uit verschillende landen zorgvuldig samengesteld om zo de echte authentieke smaak te bereiken.

De bereiding van tapas

De bereiding van onze gerechten is zo eenvoudig dat er bijna geen kok meer aan te pas hoeft te komen. Sommige gerechten zijn schep-klaar (bijv. tapas in saus) of kunnen naar eigen inzicht verrijkt worden door het toevoegen van extra componenten om er zo een eigen ‘draai’ aan geven. Andere gerechten kunnen worden opgewarmd in een magnetron, oven, combi-steamer, Booster en frituur of komen het beste tot hun recht door deze met een beetje Spaanse olijfolie op te bakken.

Ons aanbod aan tapas gerechten

Naast de vele vis- en vleesgerechten bieden wij ook een ruime variatie aan vegetarische gerechten en kindergerechten. Alhoewel wij voornamelijk diepgevroren producten produceren hebben wij ook de mogelijkheid om veel gerechten koelvers aan te bieden. The Tapas Factory werkt nauw samen met een zelfstandige worstenmakerij die allerlei ambachtelijke verse of gedroogde worsten (naar eigen recept) voor u kan produceren.

Tapas voor bedrijven en evenementen

In aanvulling op het produceren van tapas en fingerfood werken wij ook conceptmatig. Met de over de jaren verworven kennis kunnen wij een adviserende en ondersteunende rol in nemen voor iedere ondernemer die geïnteresseerd is in het werken met kleine gerechten. Dus of het nou gaat om het serveren van een paar tapas of het uitwerken en realiseren van een compleet concept: wij komen graag met onze rolling kitchen naar uw fingerfood restaurant of evenement.

The Tapas Factory is u graag van dienst.

Contactinformatie
info@tapasfactory.nl
http://www.tapasfactory.nl/


Neem contact op met The Tapas Factory B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!