The Juicy Group


Met meer dan 25 jaar ervaring, is The Juicy Group de leider op de Belgische markt in het produceren van ultra verse fruit-en groentensappen, smoothies en fruitsalades. Onze klanten zijn distributeurs, hotelketens en retail. Voor retail bieden we sappen in private label aan.

Juicy Group selecteert zijn grondstoffen op basis van kwaliteit en seizoen , zo kan het land van herkomst van eenzelfde product binnen een jaar verschillen afhankelijk van het seizoen en de bijhorende kwaliteit. Voor het maken van onze verschillende sappen en smoothies maken we onder andere gebruik van de volgende productietechniek: cold pressing of koude persing. Dankzij deze techniek behouden we de vitamines, vezels, mineralen en antioxidanten na de persing maximaal .

The Juicy Group beschikt over een eigen HPP-machine (High Pressure Processing). Hiermee worden de flesjes onder hoge druk geplaatst. De druk zorgt ervoor dat we niet dienen te opteren voor een warme pasteurisatie en toch kunnen genieten van een lange houdbaarheid en allerbelangrijkste opnieuw niet dienen in te boeten op kwaliteit , smaak en kleur.

The Juicy Group blijft groeien. Momenteel bouwen we aan een gloednieuwe site . Met het bouwen garanderen we de verdere uitbouw van Juicy en kan de klant op een grote flexibiliteit rekenen , naast een moderne productieomgeving met de nieuwste technieken en een waaier aan mogelijkheden.

Contactinformatie
info@thejuicygroup.be
https://thejuicygroup.be/


Neem contact op met The Juicy Group

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!