The Golden Arch Distillery


The Golden Arch Distillery -Likeur & Jenever Fabriek Amsterdam is een ambachtelijke distilleerderij waar met veel enthousiasme en kennis van zaken gewerkt wordt.
We zijn bekend geworden door unieke producten met echt onderscheidende smaken.

Het aanbod bestaat uit een ruim assortiment van Amsterdamse Jenevers, Bitters, Vodka, Gin en Flacons de Cuisine. Sinds kort hebben we een mooie lijn Hollandse likeuren en likorettes met een strak vormgegeven fles en etiket onder de naam Likeur & Jenever Fabriek Amsterdam.

Onze distilleerderij levert ook maatwerk. Zo kunnen we samenwerken aan een product met eigen identiteit met aandacht voor detail. Diverse, inmiddels bekende private labels, zijn bij ons ontwikkeld. Maatwerk is eveneens van toepassing op het bottelen en leveren van zowel grote als kleine batches. Onze drank maar met een eigen etiket? Dat verzorgen wij graag.

Vanaf 10 personen doen wij proeverijen op afspraak van januari tm juli, helemaal naar eigen wens.

Contactinformatie
info@goldenarch.nl
https://www.goldenarch.nl/


Neem contact op met The Golden Arch Distillery

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!