Horecava schuift door naar het voorjaar

The Dutch Weed Burger B.V.


The Dutch Weed Burger serveert het beste dat het plantaardige koninkrijk te bieden heeft. Al onze gerechten zijn volledig plant-powered en verrijkt met zeewier en micro-algen van onder andere zeewierboerderij Zeewaar in de Oosterschelde. Over onze missie, waarom de toekomst plant-based is en zeewier ons daarbij gaat helpen, over duurzaam ondernemen, onze rol in de Green Protein Alliance, wie wij zelf eigenlijk zijn, lezingen en meer.

Onze missie

We organiseren een muiterij in de fastfoodindustrie om het bedrijfsleven, de politiek, NGO’s, boeren en consumenten te laten zien dat er mogelijkheden aan de horizon liggen waar de natuur, de dieren én de mens baat bij hebben. The Dutch Weed Burger versnelt deze beweging wereldwijd. Changing the way we eat, one bite at a time!

Waarom vegan?

Wij geloven dat de plantaardige keuken de sleutel is tot echte verandering. Op naar het einde van de ellende in de bio-industrie, het verduurzamen van de economie en totale wereldvrede!

Waarom zeewier?

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden!

Duurzaam ondernemen

Purpose driven en recht uit het hart: The Dutch Weed Burger ademt duurzaamheid. Plantaardige producten, gerecyclede materialen en zonnepanelen op onze daken.

Green Protein Alliance

Een unieke beweging van supermarkten, fabrikanten, wetenschappers, NGO’s en overheidsinstellingen die samen strijden voor de plantaardige eiwittransitie.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met The Dutch Weed Burger B.V.

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!