Thai Mas


De Thai Mas Group is een importeur / groothandel organisatie met ruime kennis en aanbod op het gebied van Aziatische food en non-food producten. Het assortiment is verdeeld in de categorieën droog, diepvries en non-food.  Vanuit het centrale magazijn in Oss, Nederland, levert zij aan klanten door geheel Europa.

Met de acquisitie van Lim & Co GmbH te Duitsland in 2016 is er nogmaals ruim 25 jaar aan kennis en ervaring bijgekomen en een versterking van assortiment en marktpositie behaald. De Thai Mas Group bestaat inmiddels uit Thai Mas BV en Lim & Co GmbH, beide handelend onder de naam Thai Mas.

De Thai Mas Group is exclusief importeur van A-merken zoals Aroy-D, Foco, Panchy, Cock Brand, Maxchup, Little Chef, TRS, Sawat, Lekker Bekkie, Wanita Djawa en eigen merken als Vientiane, Jempol, Golden Eagle, Amutha, Misako. Daarnaast is Thai Mas tevens preferred supplier van o.a. Sempio, Squid, Farmer, GMF, Por-Kwan, Akaya, Shinode, Nissin en Rubicon.

Tot haar klantenkring rekent de Thai Mas Group, naast toko’s, groothandel, foodservice en productiebedrijven, inmiddels ook mainstream retailers en horecaketens.

Contactinformatie
info@thaimas.eu
https://www.thaimas.eu/nl


Neem contact op met Thai Mas

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!